Live

CHIPTUNING OP MAAT

De meeste motoren in moderne auto’s worden door een Electronic Control Unit (ECU) aangestuurd. Deze regelt continu onder meer de ingespoten hoeveelheid brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip. Bij chiptuning bewerkt men de programma’s die aan de hand van vele parameters (gemeten waarden) het motormanagement vormen. De chips in een ECU zijn geladen met software. Vaak zijn deze programma’s geschreven ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende automotor. Deze ruimte biedt de mogelijkheid de motor te chiptunen, voor meer vermogen, soeplesse en een gunstiger verbruik.

RECENT GETUNED

maserati

Maserati Ghibli 3.0D

Origineel: 275 pk / 600 Nm
Stage 1: 316 pk / 680 Nm

m4

BMW F82 M4

Origineel: 431 pk / 550 Nm
Stage 1: 500 pk / 680 Nm

jaguar xe

Jaguar XE 2.0D

Origineel: 163 pk / 380 Nm
Stage 1: 190 pk / 440 Nm

RIJERVARINGEN KLANTEN

S5

Audi S5 3.0 TFSI

Vandaag mijn Audi S5 laten tunen. Uitermate tevreden. Het was al een snelle jongen, maar nu is hij echt helemaal af. Snel en vakkundig geholpen. Echt top.

d2

Volvo V40 2.0 D2

Na een lange zoektocht eindelijk een bedrijf gevonden die mijn Volvo V40 D2 kon chippen. Mijn Volvo V40 D2 kon bijna door geen enkele tuner gechipt worden maar bij Flashtuning kon ik terecht!

M4

BMW M4

Uitstekende service. Meer dan tevreden met het resultaat. Flashtuning opende een nieuw hoofdstuk in het leven van mijn M4 door er 500 pk van te maken. Perfecte kwaliteit voor een van de laagste prijzen in Nederland.

KENTEKEN CHECK

BEKIJK SNEL EN
EENVOUDIG WAT WE
VOOR UW AUTO
KUNNEN DOEN

Vul hier uw kenteken in en ga direct naar de auto database.

CHIPTUNING NIEUWS

bmw g60

BMW Modellen vanaf 2016

Nieuwste generatie BMW modellen vanaf 2016 tot heden. Met de Warranty Patch blijft de chiptuning onzichtbaar voor dealer apparatuur.

UP GTI

Volkswagen up! 1.0 TSI GTI

De snelste up! ooit is een stukje sneller geworden. Met een winst van 25 pk / 40 Nm gaat de topsnelheid over de 200 km/u.

chiptuning-nieuws-bmw

BMW + MINI F SERIES

Vanaf heden alle BMW F series en Mini volledig over de OBD2 Stekker. Tuning optioneel onzichtbaar voor diagnose apparatuur informeer vrijblijvend.

Meer vermogen en koppel

Meer vermogen en koppel dmv van chiptuning, al jaren de meest populaire manier om auto’s en motoren te optimaliseren.

Meer rijplezier en rijcomfort

Een krachtiger motor met meer souplesse geeft meer rijplezier en rijcomfort. Benieuwd wat chiptuning voor u kan betekenen?

Brandstof besparing tot 8%

Vooral dieselmotoren besparen na chiptuning, gemiddeld rond de 8%. Meer vermogen en brandstof besparing, een winnende combinatie.

Euro-normen behouden

Ook na de chiptuning voldoet uw auto nog steeds aan de strenge euro-normen. En komt zonder problemen de jaarlijkse APK keuring door.

Back to top