Reviews

Reviews

TOTAALSCORE 9.6/10264 klanten beoordeelden ons. 96% beveelt Flashtuning aan.

Zeer tevreden klant
 uit Lelystad

Vandaag mijn Mercedes Vito 109 laten chiptunnen van 95pk naar 180pk. Echt een aanrader! Top bedrijf. Kopje koffie en 30 minuten later stond ik weer buiten.

Mark
 uit Westknollendam

I went to Alex. With my Seat Ibiza 1.2 tdi. I came home with a better car. Quicker and no fault lights. Egr valve and chip tube.
That’s Mark

jane
 uit amsterdam

polo 1.2 tdi uit 2010 met 80.000 op teller rijdt merkbaar soepeler en krachtiger zeker bij lagere toerental, en verbruikt ook minder lijkt wel. Of er motor schade is oid weet ik niet zou je pas weten na vele jaren , maar na 2 jaar rijden is het nog goed nu 111000 km op teller

Mathieu
 uit Almere-Buiten

Alweer een maand geleden mijn VoksWagen EOS 1.4 TSI (uit 2014) laten chiptunnen. De resultaten zijn opmerkelijk. Ik ging voor beter (minder) brandstof gebruik. Nu ben ik van gemiddeld 8,4 liter /100 km naar 7,4 liter/100 km gegaan, een beste besparing (10-12%). Ik rij veel op 80 km en snelwegen (130 km/h). De service van dit bedrijf is erg goed. Nadat de software was geïnstalleerd, een testrit gemaakt, de 40 PK ( nu 200 PK) extra zijn echt goed te merken. Je wordt hier na het “intake” gesprek gewezen op eventuele zaken die je moet weten voordat de auto getuned wordt, en dat is erg fijn en getuigd van vakmanschap en kundigheid. En voor de prijs € 295,00 heb je een beter presterende auto, waar je graag in rondrijdt. Een aanrader dus.

Dennis
 uit Almere

Afgelopen week naar Flashtuning geweest met mn fiesta, top prestatie geleverd lijkt wel een stoomlocomotief, niet te houwe! Personeel vriendelijk, klantgericht en echte profs! Ben zeker tevreden!

Dennis van de Bilt
 uit Almere

Alex heeft mijn motor en Dsg bak gedaan.
Vakman die echt weet wat hij doet.
Vraagt vooraf wat de wensen zijn.
En zegt duidelijk wat er mogelijk is om geen omduidelijkheid te krijgen
Prima gedaan nogmaals bedankt.

John
 uit Rotterdam

Zaterdag geweest toffe gast daar verstand van zaken mijn mercedes E 200 cabriolet onderhande genomen van 184 naar 250 pk neem beter op en hij gaat als de brandweer top gedaan zeer tevreden

Dave
 uit Almere

Het motormanagement-lampje brandde, ik naar een garage om het uit te laten lezen. ’t Zou me 700 EU kosten om de EGR klep te vervangen. Met m’n 300.000 KM op de teller had ik geen trek in om er (weer) zo veel geld voor neer te leggen. Heb daarna Gegoogled naar andere goedkopere oplossingen en zo vond ik FlashTuning. Ik heb meteen gebeld voor een afspraak. In de eerste instantie wilde ik alleen de EGR klep software-matig verwijderen, maar voor een mooi prijsje had ik ‘m ook laten tunen. Naast de verwijdering van de EGR klep heb ik er nu ook 20 PK bij! Het lampje brand niet meer en ik merk dat de motor nu beter optrekt. Ik ben zeer tevreden!

Jan
 uit den helder

Vandaag mijn Audi A5 Quartro laten chippen van 211 pk en 350NM naar 260Pk en 400NM
+49PK en +50NM
Tijdens test rit stond de automaat In D en dat ging retesnel in de S stand is het very impressing!
De D stand rijd perfect, en schakelt naadloos en zeer relaxt, en een sprint trekken in S de DSG is ook aangepakt.
Dit is de tweede auto van mij door flash Tuning gedaan .
Een zeer tevreden klant

Benjamin
 uit Almere

Met mijn Skoda had ik tot twee maal toe problemen met mijn EGR klep die niet meer normaal functioneerde. Hierdoor haperde de motor en bleef het motormanagement lampje branden. Bij de apk werd hij hierop afgekeurd. Bij de garage konden ze de EGR vervangen voor ruim 480 euro. Dit terwijl het probleem de eerste twee keer zelf te verhelpen was door een tandwiel in de module een kwartslag te draaien. Nadat voor de derde keer het tandwiel kapot was en niet meer te repareren was, op zoek gegaan naar een alternatief. Gek genoeg is er nergens een tandwiel los te krijgen en zal je de hele module moeten vervangen. Een tweedekans module leek me ook niet echt wat, omdat het probleem met de KUNSTSTOF tandwiel kennelijk een bekend probleem is. Hoe lang doe je dan met die tweedekans? Bij mijn zoektocht op internet kwam ik al snel bij Flashtuning terecht omdat ik zelf in Almere woon. Daar probleemloos de EGR weg laten schrijven, waardoor mijn ECU (boordcomputer) niet eens weet dat ik een EGR heb. Aangezien een EGR nou niet perse heel goed is voor de auto (lees de diverse forums hierover), was ik al snel tevreden. Voor 1/3 van de prijs van een nieuwe EGR module rijd mijn auto weer als een zonnetje en kwam hij vlekkeloos door de apk. Daarnaast vriendelijk geholpen waarbij alles uitgelegd werd waar je bij staat. Wel jammer dat toen ik er was, de televisie nog niet was aangesloten 🙂 Bedankt!

TOTAALSCORE 4.8 /5

Back to top