Reviews

Bas Muis

uit Almere

Betrouwbare tuning, alles word netjes uitgelegd en naar wens uitgevoerd! Top!

Maikel van Baaren

uit Krimpen aan den IJssel

Van de week een stage 2 tuning aan mijn auto laten doem ben er heel erig tevreden mee veel meer power!.

Super service

Zeker aan te raden !

Jan Kamps

uit Hoogeveen

Geld meer dan waard. weet wat hij doet en geen bla bla.tuning
En uitmuntende service .

Markje Van T Ship

uit Uithoorn

Super service, ik ben er geweest om mijn probleem EGR uit te programmeren dat is goed gelukt geen storingen meer geen EGR ellende auto rijd weer als vanouds en dat voor een zeer scherpe prijs.

Het is een zeer goede aanrader

Sander van der Zeijden

uit Almere

Ik ben super tevreden over de diensten van Alex. Hij vraagt precies wat je wensen zijn en voert die wensen door in de tuning.
Ik ken mijn auto niet meer terug, hij pakt veel fijner op, is een stuk sneller dan dat hij was en als ik normaal rij dan is hij nog zuiniger ook!
En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs incl dyno runs…
Aanrader dus!

Murat

uit Amsterdam

Net bedrijf
Goede service
Scherpe prijs
Zeer goede tuning!

Scott

uit Leiden

Had afspraak gemaakt voor het middag uur maar was 30 minuten verlaat, toen moest ik 2 uur wachten totdat er weer tijd was om mijn auto te tunen. Niet blij mee maar goed de auto loopt wel goed na tuning misschien kunnen ze wat flexibeler zijn voor mensen die van ver komen!

Robert

uit Amsterdam

Snelle reactie na het eerste mailcontact, vertrouwd gesprek aan de telefoon klonk professioneel en toen de auto laten tunen geen spijt van deze jongens weten wat ze doen

Bas Hoogendijk

uit Rotterdam

Mijn Passat 2.0 diesel voor tuning en testbank run laten chippen bij Flashtuning Almere. Na 4 runs was hij perfect alle dipjes eruit gehaald wou absoluut geen standaard software in de auto hebben. Op maat is het beste.
Ben tevreden en kom zekers terug met de volgende auto. MvG Bas

Richard

uit Lelystad

Ford Focus 2.5 ST getuned naar de 255 pk en 400 nm stage 1 wou geen stage 2 ben bang dat het teveel is voor de motor. Pakt sneller en krachtiger op en gaat sneller door de toeren ongeacht de versnelling. Top!