Reviews

Dave

uit Almere

Het motormanagement-lampje brandde, ik naar een garage om het uit te laten lezen. ‘t Zou me 700 EU kosten om de EGR klep te vervangen. Met m’n 300.000 KM op de teller had ik geen trek in om er (weer) zo veel geld voor neer te leggen. Heb daarna Gegoogled naar andere goedkopere oplossingen en zo vond ik FlashTuning. Ik heb meteen gebeld voor een afspraak. In de eerste instantie wilde ik alleen de EGR klep software-matig verwijderen, maar voor een mooi prijsje had ik ‘m ook laten tunen. Naast de verwijdering van de EGR klep heb ik er nu ook 20 PK bij! Het lampje brand niet meer en ik merk dat de motor nu beter optrekt. Ik ben zeer tevreden!

Jan

uit Den Helder

Vandaag mijn Audi A5 Quartro laten chippen van 211 pk en 350NM naar 260Pk en 400NM
+49PK en +50NM
Tijdens test rit stond de automaat In D en dat ging retesnel in de S stand is het very impressing!
De D stand rijd perfect, en schakelt naadloos en zeer relaxt, en een sprint trekken in S de DSG is ook aangepakt.
Dit is de tweede auto van mij door flash Tuning gedaan .
Een zeer tevreden klant

Benjamin

uit Almere

Met mijn Skoda had ik tot twee maal toe problemen met mijn EGR klep die niet meer normaal functioneerde. Hierdoor haperde de motor en bleef het motormanagement lampje branden. Bij de apk werd hij hierop afgekeurd. Bij de garage konden ze de EGR vervangen voor ruim 480 euro. Dit terwijl het probleem de eerste twee keer zelf te verhelpen was door een tandwiel in de module een kwartslag te draaien. Nadat voor de derde keer het tandwiel kapot was en niet meer te repareren was, op zoek gegaan naar een alternatief. Gek genoeg is er nergens een tandwiel los te krijgen en zal je de hele module moeten vervangen. Een tweedekans module leek me ook niet echt wat, omdat het probleem met de KUNSTSTOF tandwiel kennelijk een bekend probleem is. Hoe lang doe je dan met die tweedekans?

Bij mijn zoektocht op internet kwam ik al snel bij Flashtuning terecht omdat ik zelf in Almere woon. Daar probleemloos de EGR weg laten schrijven, waardoor mijn ECU (boordcomputer) niet eens weet dat ik een EGR heb. Aangezien een EGR nou niet perse heel goed is voor de auto (lees de diverse forums hierover), was ik al snel tevreden. Voor 1/3 van de prijs van een nieuwe EGR module rijd mijn auto weer als een zonnetje en kwam hij vlekkeloos door de apk. Daarnaast vriendelijk geholpen waarbij alles uitgelegd werd waar je bij staat. Wel jammer dat toen ik er was, de televisie nog niet was aangesloten 🙂 Bedankt!

Iris

uit Almere

Na een lange zoektocht eindelijk een bedrijf gevonden die mijn Volvo V40 D2 kon chippen. Mijn Volvo V40 D2 kon bijna door geen enkele tuner gechipt worden maar bij Flashtuning kon ik terecht!
Wat rijd hij nu fijn!! Altijd het gevoel gehad dat hij niet lekker liep, doordat hij zo geknepen is ivm de uitstoot. Nu rijd hij pittig, heerlijke koppel en veel kracht onderin! En leuke bijkomstigheid .. hij is nog zuiniger ook !
Flashtuning heel erg bedankt voor de fijne en snelle service! Ik herken mijn auto niet meer terug !!

Hans

uit Swifterbant

Volvo V50 1.6 D. EGR en roetfilter uitgeschreven, auto liep stuk beter. Daarna getuned. Echt heel tevreden! Rijdt weer als een…..speer! (Veel beter dan daarvoor) Snelle afspraak, goed en kundig. Maar zeker is t is iemand die z’n vak verstaat!

Frank

uit Nieuwegein

Afgelopen vrijdag mijn Audi A5 laten chiptunen door Flashtuning. Het resultaat is geweldig. De Audi reed al zeer goed, maar met de extra PK’s en het hogere koppel rijdt de auto simpelweg geweldig.
Ik voelde me door de persoonlijke benadering van Flashtuning helemaal thuis. ik hoefde niet te wachten in de wachtkamer maar kon het hele proces van dichtbij meemaken en alle vragen die ik had werden vakkundig beantwoord. het was duidelijk dat ik te maken had met een specialist en liefhebber. wat mij betreft het maximaal aantal van 5 sterren meer dan waard.

Richard Hensen

uit Wormer

Beste mannen van Flash tuning,
Vorig week is mijn wagen, BMW F31 320i, bij jullie geweest en de grijns is nog niet van mijn gezicht.
Man…..wat een verschil in rijden na deze upgrade, hij gaat letterlijk als de brandweer. Maar ook de mannen van Flash tuning, helder en duidelijk en vooral no nonsens.
Uitermate tevreden!!!

Stefan Boomgaard

uit Bussum

Heb hier mijn EGR laten uitschakelen ondat deze storing bleef terug komen na meerdere keren de klep te hebben vervangen. Aangeraden werd de stage 1 chiptuning erbij te nemen
De auto was nogal traag vooral op de snelweg moest ik niet denken aan inhalen, maar dit probleem is nu voorbij.
Auto trekt lekker door en pakt veel beter op. Is echt een genot om zo te rijden.
Werd ook vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden goed beantwoord
Dit is echt een aanrader

Henk

uit Almere

Mijn opel astra laten chiptunen door Alex. Goede uitleg gehad. Auto pakt nu soepeler op en als de turbo er bij komt vliegt hij er vandoor. Zeer tevreden met het resultaat

Jordi

uit Capelle aan den IJssel

Tuning met egr verwijderen voor mijn Polo 1.2 TDI en hij gaat als de brandweer, nu geen slowmotion maar een echte bluemotion. Een aanrader voor elke polo die afgeknepen is vanuit de fabriek.