JVzMGrFHlseEY

AuZvNiaz

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"JVzMGrFHlseEY","author":{"@type":"Person","name":"oDsthwkZWVICHc"},"reviewBody":"AuZvNiaz","datePublished":"2022-11-18T05:36:16+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}

kJmPKaZx

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"cWfwIlNAbpyM","author":{"@type":"Person","name":"VfBNzhlKI"},"reviewBody":"kJmPKaZx","datePublished":"2022-11-18T05:36:13+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}

KCHtBWmYSbuFgJly

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"XtpVEsMBrSU","author":{"@type":"Person","name":"ntuiQEIZPTmCse"},"reviewBody":"KCHtBWmYSbuFgJly","datePublished":"2022-11-18T05:36:07+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}

VHlyObvzet

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"kouxiZJO","author":{"@type":"Person","name":"wAaPYxRTOCmgDFc"},"reviewBody":"VHlyObvzet","datePublished":"2022-11-18T05:36:04+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 21 May 2022
  • Not categorized
  • Posted by
  • Comments Off on Tunning

Na dat ik bij EQ Performance in Leusden ben geweest na 3 x nieuwe software er op heb laten zetten en nog steeds storingen kreeg heb ik alles door flashtuning laten doen tunning egr dpf stage 2
Heeft me auto geen noodloop meer en storingen
Dit zijn hele eerlijke mannen zeggen waar het op staat en wat ze kunnen betekenen nemen de tijd voor je om vragen te beantwoorden doen netjes test rit met je zo hoe het hoort als je van je vak houd

Ik zou hun aanraden en kom zeker terug als ik andere auto heb of na stage 3 wil

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Tunning","author":{"@type":"Person","name":"Dennis"},"reviewBody":"Na dat ik bij EQ Performance in Leusden ben geweest na 3 x nieuwe software er op heb laten zetten en nog steeds storingen kreeg heb ik alles door flashtuning laten doen tunning egr dpf stage 2 Heeft me auto geen noodloop meer en storingen Dit zijn hele eerlijke [...]

Gisteren m’n Volkswagen polo 1.2 TDI laten chippen
Auto rijdt en schakelt perfect door de tuning
Top service en super vriendelijke mensen!

Zeker een aanrader

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Top service!","author":{"@type":"Person","name":"Akram"},"reviewBody":"Gisteren m\u2019n Volkswagen polo 1.2 TDI laten chippen Auto rijdt en schakelt perfect door de tuning Top service en super vriendelijke mensen! Zeker een aanrader","datePublished":"2021-11-05T11:27:41+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}

Ik heb gisteren voor de 2de keer bij de mannen van flashtuning me auto laten tunen super vriendelijk zijn ze! Ook deze keer weer leuk vermogen erbij gekregen

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Goeie service","author":{"@type":"Person","name":"Simon"},"reviewBody":"Ik heb gisteren voor de 2de keer bij de mannen van flashtuning me auto laten tunen super vriendelijk zijn ze! Ook deze keer weer leuk vermogen erbij gekregen","datePublished":"2021-10-27T13:51:56+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 26 June 2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Comments Off on Audi A4 1.8Tfsi

professioneel bedrijf, goed werk geleverd, mensen werken er met passie voor auto’s

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Audi A4 1.8Tfsi","author":{"@type":"Person","name":"Pawel"},"reviewBody":"professioneel bedrijf, goed werk geleverd, mensen werken er met passie voor auto's","datePublished":"2021-06-26T21:28:31+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 9 June 2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Comments Off on GLE350D 300pk

Geweldige service en denken met je mee voor de optimale resultaat. Auto rijdt stuk soepeler en rijden is stuk aangenamer. Bedankt jongens.

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"GLE350D 300pk","author":{"@type":"Person","name":"Mohamed Ammi"},"reviewBody":"Geweldige service en denken met je mee voor de optimale resultaat. Auto rijdt stuk soepeler en rijden is stuk aangenamer. Bedankt jongens.","datePublished":"2021-06-09T06:57:37+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 12 May 2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Comments Off on Top service!

Top service geleverd door Flashtuning Nieuwerkerk aan den IJssel. Professionele medewerkers, enorm gastvrij en auto rijdt weer fantastisch. Dank voor de snelle en goede service heren!

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Top service!","author":{"@type":"Person","name":"W. Hoekstra"},"reviewBody":"Top service geleverd door Flashtuning Nieuwerkerk aan den IJssel. Professionele medewerkers, enorm gastvrij en auto rijdt weer fantastisch. Dank voor de snelle en goede service heren!","datePublished":"2021-05-12T12:56:59+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
Back to top