Tunning

  • 21 mei 2022
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Tunning

Na dat ik bij EQ Performance in Leusden ben geweest na 3 x nieuwe software er op heb laten zetten en nog steeds storingen kreeg heb ik alles door flashtuning laten doen tunning egr dpf stage 2
Heeft me auto geen noodloop meer en storingen
Dit zijn hele eerlijke mannen zeggen waar het op staat en wat ze kunnen betekenen nemen de tijd voor je om vragen te beantwoorden doen netjes test rit met je zo hoe het hoort als je van je vak houd

Ik zou hun aanraden en kom zeker terug als ik andere auto heb of na stage 3 wil

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Tunning","author":{"@type":"Person","name":"Dennis"},"reviewBody":"Na dat ik bij EQ Performance in Leusden ben geweest na 3 x nieuwe software er op heb laten zetten en nog steeds storingen kreeg heb ik alles door flashtuning laten doen tunning egr dpf stage 2 Heeft me auto geen noodloop meer en storingen Dit zijn hele eerlijke [...]
  • 5 november 2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Top service!

Gisteren m’n Volkswagen polo 1.2 TDI laten chippen
Auto rijdt en schakelt perfect door de tuning
Top service en super vriendelijke mensen!

Zeker een aanrader

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Top service!","author":{"@type":"Person","name":"Akram"},"reviewBody":"Gisteren m\u2019n Volkswagen polo 1.2 TDI laten chippen Auto rijdt en schakelt perfect door de tuning Top service en super vriendelijke mensen! Zeker een aanrader","datePublished":"2021-11-05T11:27:41+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 27 oktober 2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Goeie service

Ik heb gisteren voor de 2de keer bij de mannen van flashtuning me auto laten tunen super vriendelijk zijn ze! Ook deze keer weer leuk vermogen erbij gekregen

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Goeie service","author":{"@type":"Person","name":"Simon"},"reviewBody":"Ik heb gisteren voor de 2de keer bij de mannen van flashtuning me auto laten tunen super vriendelijk zijn ze! Ook deze keer weer leuk vermogen erbij gekregen","datePublished":"2021-10-27T13:51:56+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 26 juni 2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Audi A4 1.8Tfsi

professioneel bedrijf, goed werk geleverd, mensen werken er met passie voor auto’s

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Audi A4 1.8Tfsi","author":{"@type":"Person","name":"Pawel"},"reviewBody":"professioneel bedrijf, goed werk geleverd, mensen werken er met passie voor auto's","datePublished":"2021-06-26T21:28:31+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 9 juni 2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor GLE350D 300pk

Geweldige service en denken met je mee voor de optimale resultaat. Auto rijdt stuk soepeler en rijden is stuk aangenamer. Bedankt jongens.

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"GLE350D 300pk","author":{"@type":"Person","name":"Mohamed Ammi"},"reviewBody":"Geweldige service en denken met je mee voor de optimale resultaat. Auto rijdt stuk soepeler en rijden is stuk aangenamer. Bedankt jongens.","datePublished":"2021-06-09T06:57:37+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 12 mei 2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Top service!

Top service geleverd door Flashtuning Nieuwerkerk aan den IJssel. Professionele medewerkers, enorm gastvrij en auto rijdt weer fantastisch. Dank voor de snelle en goede service heren!

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Top service!","author":{"@type":"Person","name":"W. Hoekstra"},"reviewBody":"Top service geleverd door Flashtuning Nieuwerkerk aan den IJssel. Professionele medewerkers, enorm gastvrij en auto rijdt weer fantastisch. Dank voor de snelle en goede service heren!","datePublished":"2021-05-12T12:56:59+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 2 mei 2021
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Flashtuning Performance Rotterdam gaat er voor.

Afgelopen week mijn VW Tiguan, TSI 2.0 4M laten chippen, DSG aangepast, de EGR uit de software laten halen en een uitdraai van de testbank bij Flashtuning Rotterdam. De vestiging in Nieuwerkerk a/d IJssel ziet er perfect uit met een zeer professionele testbank van Dynostar. Het ontvangst is hartelijk door Zakka en Mo. Enthousiaste en professionele mannen die de klant een tevreden gevoel willen geven. Vooraf wordt gevraagd wat je wilt dat er bereikt wordt. Ze geven vooraf aan wat ze kunnen bereiken. In mijn geval een toename van 89pk naar 260pk en een koppel van 330 Nm naar 400 Nm.
Tijdens de aanpassingen wordt meerdere keren uitgelegd wat ze aan het doen zijn.
Na afloop wordt een proefrit gemaakt om te kijken of alles naar wens is.
Na een paar dagen had ik het gevoel dat er toch iets zat wat niet klopte. Na een telefoontje werd direct een afspraak gemaakt [...]

  • 3 maart 2019
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Audi A3 1.4 150 pk sept 2016

Alex heeft mijn motor en Dsg bak gedaan.
Vakman die echt weet wat hij doet.
Vraagt vooraf wat de wensen zijn.
En zegt duidelijk wat er mogelijk is om geen omduidelijkheid te krijgen
Prima gedaan nogmaals bedankt.

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Audi A3 1.4 150 pk sept 2016","author":{"@type":"Person","name":"Dennis van de Bilt"},"reviewBody":"Alex heeft mijn motor en Dsg bak gedaan. Vakman die echt weet wat hij doet. Vraagt vooraf wat de wensen zijn. En zegt duidelijk wat er mogelijk is om geen omduidelijkheid te krijgen Prima gedaan nogmaals bedankt.","datePublished":"2019-03-03T23:20:02+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 17 februari 2019
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag geweest toffe gast daar

Zaterdag geweest toffe gast daar verstand van zaken mijn mercedes E 200 cabriolet onderhande genomen van 184 naar 250 pk neem beter op en hij gaat als de brandweer top gedaan zeer tevreden

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Zaterdag geweest toffe gast daar","author":{"@type":"Person","name":"John"},"reviewBody":"Zaterdag geweest toffe gast daar verstand van zaken mijn mercedes E 200 cabriolet onderhande genomen van 184 naar 250 pk neem beter op en hij gaat als de brandweer top gedaan zeer tevreden","datePublished":"2019-02-17T10:00:19+00:00","reviewRating":{"@type":"Rating","ratingValue":5}}
  • 28 december 2018
  • Not categorized
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Zeer tevreden!

Het motormanagement-lampje brandde, ik naar een garage om het uit te laten lezen. ’t Zou me 700 EU kosten om de EGR klep te vervangen. Met m’n 300.000 KM op de teller had ik geen trek in om er (weer) zo veel geld voor neer te leggen. Heb daarna Gegoogled naar andere goedkopere oplossingen en zo vond ik FlashTuning. Ik heb meteen gebeld voor een afspraak. In de eerste instantie wilde ik alleen de EGR klep software-matig verwijderen, maar voor een mooi prijsje had ik ‘m ook laten tunen. Naast de verwijdering van de EGR klep heb ik er nu ook 20 PK bij! Het lampje brand niet meer en ik merk dat de motor nu beter optrekt. Ik ben zeer tevreden!

{"@context":"http://schema.org","@type":"review","itemReviewed":{"@type":"Product","name":"reviews"},"name":"Zeer tevreden!","author":{"@type":"Person","name":"Dave"},"reviewBody":"Het motormanagement-lampje brandde, ik naar een garage om het uit te laten lezen. 't Zou me 700 EU kosten om de EGR klep te vervangen. Met m'n 300.000 KM op de teller [...]
Back to top